Privacy Statement

/Privacy Statement
Privacy Statement2018-07-23T07:51:37+00:00

Privacy statement (AVG) – juli 2018

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Lucvanbussel.nl / JFDI Holding BV  (hierna te noemen: JFDI) kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van JFDI en omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan JFDI verstrekt. Door gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan. JFDI kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw emailadres
  • Uw IP-adres

Waarom JFDI uw gegevens nodig heeft

JFDI verwerkt uw persoonsgegevens voor het opnemen van contact met u en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan JFDI uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht of in het kader van haar promotieactiviteiten.

Hoe lang JFDI uw gegevens bewaart

JFDI bewaart uw persoonsgegevens in haar klantenbestand. Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens zullen niet worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Cookies

We gebruiken cookies op onze website om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook kunnen we informatie delen over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Delen met anderen

JFDI verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar welkom@lucvanbussel.nl. JFDI zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

U heeft het recht een klacht in te dienen bij de AP als JFDI bovengenoemde niet naleeft.

Beveiligen

JFDI neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van JFDI maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met welkom@lucvanbussel.nl

JFDI is als volgt te bereiken:

Postadres: Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort
Telefoon: 0800-2506060
Mailadres: welkom@lucvanbussel.nl

Inschrijvingsnummer KvK: 32129469